A niinkuin AAMU ja AAMUPALA. Kuopus taiteili eilen aamuna aamupalapöydässä itselleen hauskan kukkasämpylän kaakaon seuraksi. Siitä oli ihan pakko ottaa kuva ja laittaa se tänne näytille.

                1039789.jpg

Itse olin jo aamupalaan mennessä vienyt isännän aikuiskoulutuskeskukselle, jotta sain auton käyttööni. Eilen oli nimittäin vihdoin se päivä, kun sain viedä kirppistavarat kirppikselle. Aika hirveästi sitä tavaraa olikin ja yli tunti mulla meni ennen kuin sain kaikki laitettua esille. Pöytä tuli ihan täyteen...vähän liiankin...ja vielä varmasti kotoonta löytyy sinne lisää myytävää. No, mä jatkoin kirppispöytä varausta rohkeasti vielä kahdella viikolla, että saisin mahdollisimman paljon tavaraa hävitettyä ja pois.

Kotiin mennessä koukkasin työpaikalta muutamia pahvilaatikoita muuttohommia varten. Vatsa kurnien kurvasin kotiin ja mikä onni ja autuus. Esikoinen oli tehnyt ihanaa kasvis-kinkkumunakasta ja mä pääsin suoraan syömään. Jälkkärikahveja siinä juodessamme isäntä jo soittikin, että pääsee tänään hiukan aiemmin kotiin eli eikun heti vaan tien päälle ja isäntää hakemaan. Esikoinen lähti mukaan, kun samalla reissulla käytiin myös prismassa. Palautettiin sinne korillinen viinipulloja...kuka lie tuonut tyhjiä pulloja meille????....haettiin kaupasta ruokatäydennystä ja isäntä saneerauslaastia ja lopuks mä hain vielä influenssarokotuksen, kun työnantaja sen mulle kustansi. Infopisteen luona törmättiin kassaosaston päälliköön ja esikoinen jäikin sitten sen juttusille. Esikoinen on nimittäin hakenut sieltä ilta- ja viikonlopputöitä ja onnistui niitä nyt sitten saamaankin. JEEEEE, ihanaa....esikoinen saa taas omaa rahaa!!!!

Illan edellä mentiin sitten koko porukka uudelle asunnolle ja remppahommat jatkui. Isäntä laittoi vikat kaakelit seinään ja aloitti kaakeleiden saumauksen...hyvä tulee!! Mä jatkoin teinin kanssa tapettien repimistä. Eka seinä saatiin suht helposti puhtaaksi, mutta toinen seinä olikin sitten hankalampi. Siellä pohjana on levy ja viimeinen tapettikerros ei sitten halunnut irrota lainkaan. Jätettiin se siihen ja maali vedetään ilmeisesti nyt sit siihen päälle ellei ole yön aikana pudonnut alas...vanha tapetti nimittäin. Ajateltiin, että jos ei kastelemalla putoa vanha tapetti alas niin ei sen kyllä pitäis pudota maalinkaan voimalla. Katsotaan nyt sitten kuinka käy! Tuohan se hiukan jännitystä elämään :)

Illalla oli kyllä hiukan väsy olo, kun edellisenä yönä oli nuo yöunetkin jääneet hiukan lyhyiksi sunnuntaisen yövuoron jäljiltä. Niimpä saunan jälkeen ei liiemmin tarvinut Nukku-Mattia ootella, kun se jo nappasi mukaansa.

Ps. Teinin poikakaveri kävi eilen siellä röntgenissä ja jaloissa ei ole murtumia, JES!!