Uusimman Keittiö ja Koti-lehden kansi houkutteli kauneudellaan mut eilen ostamaan lehden. Ihanaa katsella lehden kauniita sisustuskuvia ja haaveilla/suunnitella oman kodin tulevaa sisustusta. 22.11 ilmestyy seuraava numero, joka on jo ihan jouluinen. Epäilempä, että sitäkään ei voi vastustaa!!
                              1047171.jpg
Uuden kodin remppa ei meinaa oikein edistyä. Mutkia on taas ilmaantunut matkalle. Pesuhuoneen lattia menee uusiksi. Kaadot ovat liian suuret eikä sen vuoksi pyykkikoneen säätövarat riitä eikä suihkukaappikaan asettuisi paikoilleen kauniisti. Niimpä lattiamies palaa estradille lauantaina ja tekee homman uudestaan.

Teini sai kuitenkin jo kittaukset tehtyä huoneensa seiniin. Vaatekaappikin saatiin vihdoin siirrettyä pois, että senkin takaa saatiin vanhat tapetit poistettua kunnolla. Tänään teinin ilta menee seinien hiomisessa ja pohjamaalaamisessa. Esikoisen tuleva huone on toiminut vielä isännän työhuoneena, joten siellä ei ole seinille vielä tapahtunut mitään.

Isännällä on tänään vapaapäivä. Hänellä on tänään ohjelmassa laudepuiden metsästys. Paikalliselta sahalta ei löytynyt apassia, joten on lähdettävä merta edemmäs kalaan. Lauteet pitäis saada tehtyä viikonlopun aikana. Myös pesuhuoneen katto kaipaa maalaamista sekä ovenpieli listat. Hommaa siis piisaa ihan kiitettävästi. Eipä tule ainakaan vapaa-ajan ongelmia!